Ekipa

VODJA TABORA                                           LISJAK FOKSI                                                           
Rene Mlekuž   
(agencija Extrem)                                                 Maskota OKS-ZŠZ
                                                     

Vodja projektov pri agenciji Extrem in nekdanji alpski smučar. Kot član slovenske reprezentance je nastopil na šestih svetovnih prvenstvih ter olimpijskih igrah v Salt Lake City-ju leta 2002. Danes oče dveh otrok, ki je še vedno zaljubljen v šport, saj si dneva brez njega ne zna predstavljati.


STROKOVNI VODJA TABORA
Žiga Lah, mag. prof. šp. vzg.
(magister, profesor športne vzgoje)

Žiga Lah, magister fakultete za šport z nazivom učitelj plavanja, učitelj alpskega smučanja III in trener košarke mlajših kategorij. V preteklosti že vodja različnih taborov in organiziranih počitnic, spoznal pa se je tudi z delom v športu v tujini. Je vsestranski športnik, ki so mu sicer ljubši zimski športi, z veseljem pa odigra tudi kakšno igro z žogo, plava, se usede na kolo ali odpravi v hribe.


VADITELJI
Romana Šarec, vaditeljica plavanja
(magistrica, profesorica poučevanja na razredni stopnji)


Romana Šarec je zaključila Pedagoško fakulteto v Ljubljani in poučuje v 5. razredu osnovne šole. Že med študijem je izvajala telovadbe za otroke, različne animacije, tabore in počitnice za otroke, še vedno pa tedensko uči najmlajše plavanje. Od malega pleše, saj ji ples predstavlja sprostitev in napolnitev baterij. Poleg plesa pa rada hodi v hribe, kolesari, rola ter se veseli novih izzivov.

Jure Aljaž, licenciran trener ameriškega nogometa
(magister, profesor poučevanja na razredni stopnji)

Jure Aljaž, učitelj na osnovni šoli, ljubitelj vseh vrst športa. Poleg ameriškega nogometa uči tudi smučanje. V prostem času igra odbojko, košarko in nogomet.


Žiga Bokal, učitelj alpskega smučanja
(magister, profesor poučevanja na razredni stopnji)
Žiga Bokal, učitelj na osnovni šoli, nekdanji nogometaš, ljubitelj zimskih športov. Rekreativno se ukvarja z boksom. V prostem času igra košarko, nogomet in  se rad odpravi v hribe.

Blaž Petrovič
(študent Fakultete za šport)Blaž Petrovič, študent programa športne vzgoje, se še vedno ukvarja s tekmovalno kariero, sicer ne-olimpijskega športa, smučarske orientacije. Posledično se dobro znajde na snegu, a ga je dosedanja življenjska pot zanesla tudi med mnoge poletne športe, kot so igre z žogo, plavanje, atletika, kolesarjenje, plezanje, orientacijski tek,… Izkušnje z delom z otroki že dolgo nabira pri izvedbah raznih tečajev rolanja, drsanja, plavanja, smučanja,... in pri tabornikih. Le-ti pa so mu poleg možnosti dela z otoki, odprli dodatne, nove možnosti, med njimi je izbral specializacijo in pridobivanje znanja o prvi pomoči.

Manca Vrhovnik, vaditeljica triatlona in trenerka kolesarstva
(specialna in rehabilitacijska pedagoginja)


Manca Vrhovnik je izvajalka dodatne strokovne in učne pomoči v osnovni šoli. Vse življenje je vpeta v šport,  med drugim je bila članica slovenske mladinske triatlonske reprezentance. Izvaja različne delavnice za otroke, plavalne tečaje in počitniške športne tabore. Vrsto let je bila trenerka mlajših triatloncev ter gorskih kolesarjev. Sama najraje prosti čas preživlj v naravi, tako da kolesari, teče ter hodi v hribe.


 

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji